PA, ŠTA RADE "GROBARI" IZ NEDELJE U NEDELJU!? Na meču Partizan - Real Madrid ponovo pao rekord Evrolige! Crno-beli nadmašuju sami sebe

Novosti online

31. 03. 2023. u 21:16

VEROVALI ili ne u Beogradu je ponovo oboren rekord Evrolige. Real Madrid je u meču 32. kola u Beogradu dočekalo 20.068 navijača, mahom onih kojima crno-bela boja u srcu.

ПА, ШТА РАДЕ ГРОБАРИ ИЗ НЕДЕЉЕ У НЕДЕЉУ!? На мечу Партизан - Реал Мадрид поново пао рекорд Евролиге! Црно-бели надмашују сами себе

FOTO: EPA

Tribine srpskog hrama košarke su ponovo krcate za još jedan spektakl u najelitnijem klupskom takmičenju na Starom kontinentu. Ovo znači da treću utakmicu uzastopno crno-beli ruše ovosezonski rekord posećenosti.

Serija je počela protiv Olimpijakosa kada je na tribinama bilo 20.003, onda se povećalo protiv Barselone na 20.041, a sada je kraljevski klub dočekala impozantna brojka od 20.068.

To znači da sada Partizan drži svih 10 najposećenijih utakmica u istoriji elitnog takmičenja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri