OTKRIVENO: Zbog ovoga je Novak Đoković, osvedočeni zvezdaš bio na utakmici Partizana

Novosti online

31. 03. 2023. u 17:15

NOVAK Đoković ujedinio je navijače Partizana i Crvene zvezde. Dočekan je na meču Evrolige ovacijama iz oba tabora. Sada je otkriven razlog zbog koga je bio na utakmici crno-belih.

ОТКРИВЕНО: Због овога је Новак Ђоковић, осведочени звездаш био на утакмици Партизана

FOTO. M. Vukadinović

Legendarni teniser gledao je 24. marta iz “Arene” Partizanov košarkaški meč protiv Olimpijakosa u Evroligi, a četiri dana kasnije i duel Crvene zvezde, za koju navija, protiv Valensije.

Nekoliko dana posle košarkaških mečeva koje je Đoković gledao pojavila se i informacija kako se Nole zatekao na utakmici Partizana kao osvedočeni simpatizer Crvene zvezde.

Đoković je išao na duel Partizana i Olimpijakosa zbog sina Stefana koji je navijač crno-belih, za razliku od ostalih članova porodice Đoković.

- Stefan je tražio Noletu da ga vodi na Partizan. Njega sve i svašta zanima, pa je samim tim često drugačiji od ostatka porodice. Primera radi, kada su prošle godine Rafael Nadal i Danil Medvedev igrali finale Australijan opena, uz Rusa su bili svi Noletovi navijači kako Španac ne bi prestigao Srbina. Međutim, Novak je otkrio da je Stefan navijao za Rafu – prenosi Informer pozivajući se na svoje izvore.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za Kraljevsku krunu (VIDEO)