ŠTA SE DEŠAVA SA NAVIJAČIMA PANATINAIKOSA? Nekad bili jedni od najgledanijih u Evroligi, sada postavili negativan rekord

Novosti online

29. 03. 2023. u 15:31

Samo 2.340 gledala pratilo je utakmicu Panatinaikosa i Bajerna u dvorani OAKA. To je najmanji zabeleženi broj gledalaca za atinski klub od 2006. godine.

ШТА СЕ ДЕШАВА СА НАВИЈАЧИМА ПАНАТИНАИКОСА? Некад били једни од најгледанијих у Евролиги, сада поставили негативан рекорд

FOTO: FIBA.Basketball

Panatinaikos ove sezone igra veoma slabo za njihove standarde u Evroligi. Dejan Radonjić je predvodio atinske zelene, međutim klub mu je uručio otkaz zbog loših rezultata, pre nešto više od mesec dana. Crnogorskog stručnjaka je zamenio grk Hristos Sterelis, ali ni sa dovođenjem novog stručnjaka na klupi ništa se nije promenilo na bolje.

Pao zauzima 16 mesto u Evroligi sa skorom 11-20.

Ovako slaba poseta u OAKI nije bila još od 2006. godine kada je 6.313 navijača Panate u proseku pratilo svoj omiljeni klub.

Pun kapacitet OAKA arene za košarkaške utakmice je oko 19.500, a tek nešto više od 2.000 ljudi juče je ledalo najbolji učinak Jorgosa Papajanisa u karijeri, u elitnom takmičenju.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune ''Arene'' za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna