KOŠARKAŠKA BOMBA! Bogdan Bogdanović nastavlja karijeru u ovom NBA klubu, dobio ugovor iz snova

Novosti online

16. 03. 2023. u 20:17

BOGDAN Bogdanović ne mora da brine gde će nastaviti NBA karijeru.

КОШАРКАШКА БОМБА! Богдан Богдановић наставља каријеру у овом НБА клубу, добио уговор из снова

Tviter / ATLHawks

Pisali su minulih meseci pojedini američki mediji, pa i oni vrlo ozbiljni, da je Atlanta sve zainteresovanija da prosledi srpskog košgetera u neki drugi klub, jer su ga povrede omele da zablista kako su i on i Hoksi želeli, ali...


Kako javlja Šems Čaranija, jedan od najobaveštenijih NBA novinara, Bogdanović je sa upravom Atlande dogovorio novi, četvorogodišnji ugovor.


Po njemu je predviđeno da zaradi čak 68 miliona dolara.


Adrijan Vojnarovski, još jedan "mag NBA transera", javio je da je Bogdan Bogdanović odbio da iskoristi klauzulu iz dosadašnjeg ugovora, po kome je mogao da ostane u sezoni 2023/2024 u klubu iz Džordžije i za tih godinu dana zaradi ranije predviđenih 18 miliona dolara. Potom je sa čelnicima Atlante ugovorio pomenuti sporazum, po kome će zaraditi 50 miliona više, naravno, za "dodatni" period saradnje.


Bogdan Bogdanović - NBA statistika


U ovoj NBA sezoni, Bogdanović prosečno postiže 14,1 poen po utakmici, uz 3,2 skoka i 2,9 asisstencije, a pritom naš 30-godišnji reprezentavac šutira trojke sa 40% preciznosti.
Za srpskim košgeterom je punih pet NBA sezona iskustva, jer je u najjaču ligu sveta došao 2017, potpisavši ugovor sa Sakramento Kingsima, s kojima je proveo tri godine, pre selidbe u Atlantu.


Najefikasniji je bio u prvenstvu 2020/2021, svom prvom u Hoksima, kada je imao proseke od 16,4 poena, 3,6 sokova i 3,3 asistencije. Potom su ga zadesile i ozbljnije povrede, ali se sve bolje vraća u prepoznatljiv ritam.

NBA liga - tabela

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju