TURSKI HULIGANI RAZBILI GLAVU SRPSKOM GOLMANU: Skandal na međunarodnom meču, reprezentativac naše zemlje povređen, ušivali ga na terenu!

Novosti online

16. 03. 2023. u 20:41

OSMINA finala Lige Evrope donela je i jedan veliki skandal.

ТУРСКИ ХУЛИГАНИ РАЗБИЛИ ГЛАВУ СРПСКОМ ГОЛМАНУ: Скандал на међународном мечу, репрезентативац наше земље повређен, ушивали га на терену!

Tviter / Relevo

Naime, u 58. minutu revanš utakmice Fenerbahče - Sevilja, pri vođstvu domaćina od 1:0, turski huligani su tvrdim objektom bačenim s tribine povredili golmana gostujućeg tima, Marka Dmitrovića.

Srpskom reprezentativcu je tom prilikom raskrvarena glava, a lekarsko osoblje FK Sevilja ušilo je ranu na samom terenu.

Dmitrović je stisnuo zube i rešio da nastavi da brani i pored ovog incidenta.

U prethodnoj rundi nadmetanja njega je, podsetimo, fizički napao huligan PSV-a, kog je srpski golman uspeo da savlada i zadrži do dolaska radnika obezbeđenja.

Na kraju meča u Turskoj - nisu se radovali huligani, već ekipa Sevilje za koju brani 31-godišnji Subotičanin: ostalo je 1:0 za Fenerbahče, i to nedovoljnih, jer je španski tim u prvoj utakmici pobedio sa 2:0, pa je prošao dalje. Dmitrović je u revanšu odbranio dva šuta koja su išla u okvir gola i tako pomogao Sevilji da uđe u četvrtfinale Lige Evrope.

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)