VEST OBJAVLJENA RANIJE - DE KOLO UVREĐEN: Ministarka, gde je čestitka za mene?

V. P.

08. 02. 2023. u 16:11

VEST da je Lebron Džejms preoteo rekord Karimu Abdul-Džabaru i postao igrač sa najviše poena u NBA, obišla je čitavu planetu i izazvala reakcije i onih od kojih se to nije očekivalo. Među njima je i francuska ministarka sporta Amelija Oud-Kastera, što nije naišlo na odobravanje Nanda De Koloa.

ВЕСТ ОБЈАВЉЕНА РАНИЈЕ - ДЕ КОЛО УВРЕЂЕН: Министарка, где је честитка за мене?

FOTO: EPA

- Uz dužno poštovanje, nije baš najprimerenije čekati rekord stranog sportiste da bi se uputila čestitka umesto da čestitate svojim sportistima. Ali, svejedno, hvala - odgovorio je De Kolo na "tvit" kojim je ministarka čestitala Džejmsu na tom dostignuću.

Francuskog asa zabolelo je što se nije setila da čestita njemu kada je nedavno u meču sa Virtusom postao igrač sa najviše poena u istoriji Evrolige - 4.905! Rekord je 28 godina bio u vlasništvu čuvenog Grka Nikosa Galisa, sve dok ga veteran Asvela nije skinuo sa trona.   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna