PARTIZAN UŠAO U ISTORIJU: Pao rekord Crvene zvezde! Mega za 20 minuta doživela katastrofu kakvu, kod kuće, niko nikada u ABA ligi nije

Novosti online

05. 02. 2023. u 19:55

KOŠARKAŠI Partizana danas gostuju Megi, a sredinom treće deonice, i poenima Alena Smailagića, crno-beli oborili su jedan veliki rekord ABA lige.

ПАРТИЗАН УШАО У ИСТОРИЈУ: Пао рекорд Црвене звезде! Мега за 20 минута доживела катастрофу какву, код куће, нико никада у АБА лиги није

FOTO: ABA liga

Naime, izabranici Željka Obradovića su novi rekorderi po broju ubačenih poena za poluvreme u regionalnom takmičenju, i to ako se gledaju utakmice na gostujućim parketima.

"Parni valjak" je danas melo Megu, a na veliki odmor je otišao sa ubedljivih 65:37. Upravo je zahvaljujući tih 65 poena prestigao najvećeg rivala, Crvenu zvezdu.

Inače, koš koji je doneo rekord postigao je Alen Smailagić. On je fauliran pred kraj druge deonice pri rezultatu 64:37. Promašio je prvo, pogodio je drugo slobodno bacanje i tako je pomogao svom timu da se upiše u istoriju i da postavi novi rekord.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili