NAPADNUT DEJAN RADONJIĆ: Huligani posle meča nasrnuli na trenera Panatinaikosa

Novosti online

17. 01. 2023. u 09:30

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić našao se na udaru huligana atinskog kluba posle utakmice sa Arisom, koji su došli ispred svlačionice i verbalno ga napali, pretili mu i od njega tražili da napusti klupu "zelenih", prenose grčki mediji.

НАПАДНУТ ДЕЈАН РАДОЊИЋ: Хулигани после меча насрнули на тренера Панатинаикоса

Foto: EPA-EFE/PETE ANDREOU

Atinjani su potiv Arisa ostvarili sigurnu pobedu 96:79, a prema izvorima Sport kluba potom je došlo do ozbiljnog incidenta, sve naočigled šokiranih igrača i članova stručnog štaba Panatinaikosa.

Radonjiću su huligani poručili da mora odmah da napusti klub i da je to što se desilo u nedelju "samo početak". Svemu tome prisustvovali su i članovi uprave kluba, koji ni na koji način nisu zaštitili ni Radonjića, ni igrače.

Za Panatinaikos je to bio 10. trijumf u domaćem prvenstvu posle kojeg drži drugo mesto na tabeli, iza Olimpijakosa, koji ima maksimalni skor posle 12 kola. Samo nekoliko dana ranije, Radonjićevi izabranici su slavili protiv Makabija u Evroligi.

Radonjić je u Panatinaikos stigao posle jedne od najgorih sezona u istoriji kluba, ako ne i najgore. U dosadašnjem delu sezone pod njegovim vođstvom "zeleni" su u 19 kola u Evroligi ostvarili sedam pobeda, a tokom cele prethodne u elitnom takmičenju imali su devet.

Crnogorskom stručnjaku je prilikom dolaska poveren zadatak da izgradi potpuno novi tim, pošto su od prethodnog sastava ostala samo dvojica igrača.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISTKINjA: Objavljena lista zarada za 2022.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a