RADONJIĆ SE IZVINIO NAVIJAČIMA POSLE DEBAKLA: Teško je pomiriti se sa ovom slikom

Novosti online

31. 12. 2022. u 12:01

TEŽAK poraz doživeo je Panatinakos od velikog rivala Olimpijakosa (71:95) u Evroligi. Trener "zelenih" Dejan Radonjić svestan je koliko je navijačima teško pao ovaj neuspeh, pa je publici uputio izvinjenje, a ujedno joj se zahvalio na podršci.

РАДОЊИЋ СЕ ИЗВИНИО НАВИЈАЧИМА ПОСЛЕ ДЕБАКЛА: Тешко је помирити се са овом сликом

Foto: EPA-EFE/PETE ANDREOU

Velikanu iz Atine je ovo bio 10 poraz u najelitnijem takmičenju, a četvrti uzastopni. Poslednji je došao od ljutog protivnika koji je bio lišen pomoći najboljeg igrača, Saše Vezenkova.

- Moje izvinjenje svima za ovu utakmicu, ovim navijačima, a došlo ih je 20.000 da nas bodri. Izuzev prvih par minuta, ostatak susreta je bio veoma loš. Olimpijakos je to iskoristio, imao kontrolu. Teško je pomiriti se sa ovom slikom. Nismo se borili. Moramo da analiziramo utakmicu, pričamo. Veoma je čudno igrati 30 minuta bez faula - rekao je razočarani Dejan Radonjić.

Posle meča se putem društvenih mreža oglasio i prvi čovek Panatinaikosa Dimitrios Janakopulos.

- Kada već niko nema petlju da se izvini svetu ili klubu što su bili pregaženi juče, ja ću. Uz neophodne promene i podršku "OAKE", vratićemo se gde pripadamo. Na vrhu - istakao je Janakopulos.

"Zeleni" iz Atine će priliku da prekinu seriju poraza imati narednog četvrtka kada gostuju Bajernu.

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna