"OVO NIJE REALNO!" Željko Obradović bez dlake na jeziku: Nisam ljut na igrače

Novosti online

05. 01. 2023. u 23:50

KOŠARKAŠI Partizana napravili su još jedan čudesan rezultat. U grotlu Arene su, nakon Fenerbahčea i Efesa, savladali i lidera Evrolige, a posle pobede nad Monakom trener crno-belih Željko Obradović imao je zanimljivo obraćanje za javnost.

ОВО НИЈЕ РЕАЛНО! Жељко Обрадовић без длаке на језику: Нисам љут на играче

FOTO: M. Vukadinović

"Igrali smo pametno, igrali smo timski pogotovo u poslednjoj četvrtini i čestitke igračima na pobedi protiv jedne od vodećih ekipa Evrolige", izjavio je najpre šef stručnog štaba Partizana.

Podsetimo, košarkaši Partizana pobedili su ekipu Monaka sa 20 razlike u okviru 17. kola Evrolige, ali...

"Poslednja četvrtina je bila specifična, razlika nije realna. Monako je igrao odlično, vratili su se posle naše dobre odbrane u prvoj četvrtini. Ja sam zadovoljan intenzitetom u odbrani i nekim stvarima na kojima smo insistirali u napadu", izjavio je Obradović.

Dodao je da su svi u timu verovali da mogu bolje što su sada i pokazali.

"U sportu motivacija je vrlo važna, Anđušić je sada bio motivisan jer je igrao protiv bivšeg tima. Ja nisam ljut na igrače, primenjujem ono što me je naučio profesor Aca Nikolić. Trener je onaj koji koriguje, ja ne mogu od toga da odustanem. Svi smo mi verovali da možemo mnogo više nego što smo pokazivali kad smo gubili. Ja sam zadovoljan jer izgledamo drugačije u odbrani, agresivniji smo", zaključio je trener crno-belih.

Standings provided by Sofascore


Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a