"VALJAK" OKRENUO KOLO SREĆE! Partizan naučio da slavi u dramama, pobeda nad Bajernom treća uzastopna u Evroligi

V. N.

30. 12. 2022. u 22:12

POSLE mnogo ispuštenih pobeda u neizvesnim završnicama, košarkaši Partizana su konačno pronašli recept kako se dobija i slavi u evroligaškim dramama.

ВАЉАК ОКРЕНУО КОЛО СРЕЋЕ! Партизан научио да слави у драмама, победа над Бајерном трећа узастопна у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Poput Efesa i Fenerbahčea, pao je i Bajern, za treći vezani trijumf u najboljem kontinentalnom takmičenju. Iako se činilo da će crno-beli uspeti ovaj meč da mirno privedu kraju i navijačima obezbede spokoj u završnici, Bavarci su uspeli da se vrate.

Ipak, poslednji nalet nemačkog tima odbio je Dante Egzum i preuzeo herojski plašt. Kolo sreće se izglede okreće na stranu "parnog valjka", neizvesni krajevi sada se mnogo lakše podnose .

- Bitno je da shvatimo i da se prilagodimo, da vidimo gde grešimo u tim mečevima koje "gusto" izgubimo. Te male stvari usmere meč. Moramo da ostanemo u kontroli i da pobeđujemo takve mečeve. Držali smo se toga što smo se dogovorili, pogotovo u odbrani. Tu smo pokazali da možemo dosta - rekao je posle meča Egzum, nekadašnji peti pik na NBA draftu.

Godina je zatvorena u velikom stilu, atmosfera u crno-belom taboru je ponovo na visokom nivou nakon turbulentnih mesec dana u kojima su puleni Željka Obradovića vezali pet uzastopnih evroligaških poraza.

- Prilično sam siguran da smo blizu top osam, ostalo je dosta utakmica, izgubili smo neke gde smo bili bolji. Samo da te trenutke pretvorimo u pobede i siguran sam da ćemo biti u top osam - podvukao je Egzum.

BONUS VIDEO - Aleksandar Mitrović u Areni gleda evroligaški večiti derbi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti