"NEMAM REČI ZA OVO": Andrea Trinkijeri je ovime bio očaran uprkos porazu od Partizana

Novosti online

29. 12. 2022. u 22:43

KOŠARKAŠI Partizana u 16. kolu Evrolige savladali su ekipu Bajerna iz Minhena, koju sa klupe predvodi Andrea Trinkijeri.

НЕМАМ РЕЧИ ЗА ОВО: Андреа Тринкијери је овиме био очаран упркос поразу од Партизана

Andrea Trinkijeri foto: D. Stjepanović

Italijanski stručnjak tako se vratio u srpsku prestonicu, i igrao protiv kluba koji je predvodio, a pred kamerama Evrolige govorio je direktno sa parketa, još uvek vruće nakon bolnog poraza.

- Čestitam Partizanu. Bili su bolji, ali, borili smo se. Vratili smo se u meč. Verujem da smo mnogo grešili, ali ovo je normalno kada se nalazite u ovakvoj situaciji. Nismo imali sve igrače, a igrali smo pred odličnim navijačima, nemam reči.

Podsetimo, ovo je treća pobeda Partizana u nizu u Evroligi, prethodno su savladani Efes i Fenerbahče.

Trinkijeri je oduševljen dočekom "Grobara" u Areni.

- Nemam reči da se zahvalim, bilo mi je i još mi je u srcu. Kada već nisam mogao ja da dobijem utakmicu neka je dobije Partizan. Hvala, hvala svima, doček je bio kao u snovima. Ovo je... Specifični, specijalni klub, najbolji navijači na svetu. To ja ne kažem, to se zna.

Bajern od početka sezone nije kompletan

- I Gifaj fali. Teško je, ova sezona je teška jer ja prvi znam mi smo prvi išli na petu utakmicu i majstoricu za F4, a bili prognozirani za dno tabele. Ove godine je konkurencija neviđena i teško je. Ja čekam dan kada ću imati bolju ekipu, ekipa se borila, igrala koliko je mogla i nije mogla da pobedi. Ja ne mogu da pucam na igrače jer nisu pobedili. Tri šutera fale, a Partizan je igrao sa velikim bekovima. Partizan je šutnuo 15 bacanja mi 8, a mi 40 faulova Partizan 8. Ta druga četvrtina je i rešila sve. Ne mogu ja tu ništa, ima tu prostora za puno boljih stvari, ali u ovom trenutku u ovoj atmosferi protiv ove ekipe, ovo je bio naš maksimum.

BONUS VIDEO: IN MEMORIJAM: Odlazak "Pelea", kralja fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)