POKLON ZA KLUBOVE NA KOSOVU I METOHIJI: Potpredsednica KSS za žensku košarku Ana Joković posetila Kosovsku Mitrovicu

Novosti online

05. 12. 2022. u 21:30

PROTEKLOG vikenda u sportskoj dvorani u Kosovskoj Mitrovici, u organizaciji KS KiM i KSS održan je edukativni trening za mlade košarkašice iz jedina dva preostala ženska kluba sa prostora Autonomne pokrajine Kosova i Metohije – ŽKK Trepča i ŽKK Zvečan.

ПОКЛОН ЗА КЛУБОВЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Потпредседница КСС за женску кошарку Ана Јоковић посетила Косовску Митровицу

FOTO: KSS

Domaćin je bio predsednik KS KiM Bojan Jakšić, treningu je prisustvovala potpredsednica KSS za žensku košarku Ana Joković, dok je trening vodio stručni saradnik KSS za mlađe kategorije Zoran Tir uz pomoć trenera Lucije Stanišić i Saše Trpkovića.

Na ovom treningu su prisustvovale najbolje košarkašice rođene 2008, 2009. i 2010. godine iz pomenutih klubova. U radu su učestvovale i košarkašice istog uzrasta iz škole košarke u Gračanici.

Održavanje ovog treninga koji je, kao deo godišnjeg programa KSS, već postao tradicionalan, pravi je način da se stekne uvid u kvalitet mladih košarkašica iz ovog regiona, ali i kako bi se klubovima pomoglo u daljem razvoju.

ŽKK Trepča i ŽKK Zvečan su od Saveza ovog puta dobili po garnituru dresova za seniorske ekipe.

Delegacija KSS je, uz sjajno gostoprimstvo domaćina, iskoristila priliku da obiđe manastire Pećku Patrijaršiju i Visoke Dečane.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„MALENE“ VREBAJU ŠANSU: Počinje plej-of nacionalnog šampionata za košarkašice