SIN PEĐE STOJAKOVIĆA PRELOMIO: Ni po babu ni po stričevima. Evo za koga će nastupati Andrej

Novosti online

08. 11. 2022. u 08:38

Andrej Stojaković, sin našeg proslavljenog reprezentativca Predraga Stojakovića, odlučio je da svoju NCAA karijeru započne na prestižnom Univerzitetu Stenford!

СИН ПЕЂЕ СТОЈАКОВИЋА ПРЕЛОМИО: Ни по бабу ни по стричевима. Ево за кога ће наступати Андреј

Foto: Printskrin Youtube/Courtside Films

Ovaj talentovani 17-godišnjak, koji ima pravo nastupa za selekcije Srbije i Grčke, na taj način je krenuo stopama braće Lopez, Bruka i Robina, koji su se takođe školovali na Stenfordu.

Nastupajući za srednju školu "Jesuit High" Stojaković je beležio fenomenalne brojke od 25 poena i preko devet skokova po utakmici, a očekuje se da svoj raskošni talenat pokaže i u NCAA.

- Najbolja košarkaška, ali i akademska odluka - naveo je Stojaković junior, a potom je dodao:

- Bio je dug proces, upoznao sam puno ljudi i sjajnih trenera. Posle razgovora sa familijom, zadovoljan sam odlukom koju sam doneo. Hvala mojim roditeljima, trenerima koji su radili sa mnom - zaključio je Andrej Stojaković.

Univerzitet Stenford ima tradiciju dugu preko 130 godina, poslednju NCAA titulu osvojio je tokom Drugog svetskog rata, a na završnom turniru nisu bili od 2014. godine. Ostaje nam samo da se nadamo da će Stojaković nastaviti da se razvija u skladu sa potencijalom koji poseduje, te da će na kraju stići i do NBA, poput svog oca...

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a