OSVOJIO EVROBASKET, PA DOŠAO NA ČAS KOD ŽOCA: Serđo Skariolo: Imali smo šta da naučimo na meču s Partizanom

Novosti online

20. 10. 2022. u 22:55

PARTIZAN je posle osam godina zaigrao u Evroligi, a u njenom trećem kolu ostvario i prvu ovosezonsku pobedu u elitnom društvu, o čemu je na originalan način pričao trener poraženog tima - osvajač nedavnog Evrobasketa sa reprezentacijom Španije, a i strateg Virtusa, Serđo Skariolo.

ОСВОЈИО ЕВРОБАСКЕТ, ПА ДОШАО НА ЧАС КОД ЖОЦА: Серђо Скариоло: Имали смо шта да научимо на мечу с Партизаном

FOTO: Tanjug / Sava Radovanović

Podsetimo, Partizan je u fantastičnoj atmosferi u beogradskoj Areni deklasirao Virtus, posle čega je trener gostiju rekao:

- Nije ovo bila prava borba. Jer, Partizan je igrao mnogo čvršće od nas, uzimao sve "50-50" lopte rano u meču, bio je jači u blokovima, u građenju pozicija pod košem, bio je jači i u završnicama pod obručem. Mi nismo igrali sa pravim nivom "fizikalnosti" koji je potreban za gostovanje dobroj ekipi, koja pritom igra pred veoma "vrućom" publikom, koja prosto gura napred svoj tim. Jednostavno, nismo se pojavili večeras. Treba da naučimo iz ovoga da naš fizički pristup nije bio dovoljan i da pokušamo da se oporavimo od ovoga i budemo spremni za sledeći meč - rekao je Skariolo za Evroliga TV. 


BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?