HAOS, ŠTA LI ĆE TEK BITI NA MUNDIJALU?! Aleksandar Mitrović udaren u glavu, Brazilac mučki nasrnuo na Srbina - osveta je bila slatka (VIDEO)

Novosti online

20. 10. 2022. u 22:04

ALEKSANDAR Mitrović se posle višenedeljnog oporavka od povrede skočnog zgloba vratio fudbalskim obavezama i tako oduševio i navijače Srbije, koji od rekordera po golovima u reprezentaciji mnogo očekuju i na predstojećem Mundijalu, ali... Današnja "najava" meča Srbija - Brazil na Svetskom prvenstvu u Kataru bila je prilično brutalna. I isprva nimalo prijatna za Mitrovića.

ХАОС, ШТА ЛИ ЋЕ ТЕК БИТИ НА МУНДИЈАЛУ?! Александар Митровић ударен у главу, Бразилац мучки насрнуо на Србина - освета је била слатка (ВИДЕО)

Screenshot / TV Arena sport

Naš reprezentativac je zaigrao za Fulam protiv Aston Vile, domaćin je poveo u 36. minutu golom Rida, ali je pravi haos nastao u 60.


Tada je posle nekoliko međusobnih fudbalskih duela Aleksandar Mitrović glavom udaren od strane brazilskog reprezentativca Daglasa Luiza.


Njih dvojica su se sporečkala na sredini terena, a onda je Luiz glavom udario u glavu reprezentativca Srbije, koji je odmah pao na tlo (VIDEO).


Brazilac koji je devet puta igrao za nacionalni tim i koji je osvojio olimpijsko zlato u Tokiju 2021, je isključen posle pregleda snimka. A nedugo zatim "Mitar" je oduševio navijače Fulama na drugačiji način.


Igrao se 67. minut kada je šutirao sa leve strane, a lopta pogodila u visoko podignutu ruku Poljaka Keša, koji igra za Aston Vilu.


Dosuđen je jedanaesterac, a upravo ga je Aleksandar Mitrović realizovao i postigao osmi ovosezonski gol u Premijer ligi (VIDEO)


Time je došao do deobe trećeg mesta na listi strelaca, sa Tonijem iz Brentforda, a ispred njih su samo Hari Kejn (Totenhem - 9) i Erling Braut Haland (Mančester siti - 15).

Ekipu Stivena Džerarda, kome se i te kako "drma klupa" u Aston Vili, dotukao je autogol Mingsa u 84. minutu za 0:3, čime je samo potvrđeno da će Fulam definitivno doći do pobede posle tri kola, a i proboja na deveto mesto tabele.

Fudbalska reprezentacija Srbije - raspored mečeva

Srbija će na Mundijalu, koje je na programu od 20. novembra do 18. decembra, igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Prvu utakmicu na Mundijalu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra. Sledi meč protiv Kameruna, 28. novembra, te protiv Švajcarske, 2. decembra, čime Piksijeva ekipa završava s nastupima u grupi, a ako bude među dve najbolje selekcije - ide u osminu finala.

U prvoj rundi sledi ukrštanje "naše" sa grupom H, u kojoj su Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja, a potom u četvrtfinalu sa najboljim iz jednog od dva ukrštanja koja će dati grupe E i F u kojima su Španija, Kostarika, Nemačka i Japan, odnosno Belgija, Kanada, Maroko i Hrvatska.

Pre svega toga je prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi, koji je jedina preostala provera "orlova" do šampionata planete.

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)