ZABORAVILI DA SU BRATSKI KLUB: Crvena zvezda doživela bolnu lekciju od Olimpijakosa

Novosti online

24. 09. 2022. u 18:59

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda danas je u okviru priprema za predstojeću sezonu učestvovao na turniru u Nikoziji a protivnik je bio bratski Olimpijakos. Beogradski crveno-beli na kraju su ubedljivo poraženi od crveno-belih iz Pireja rezultatom 94:55.

ЗАБОРАВИЛИ ДА СУ БРАТСКИ КЛУБ: Црвена звезда доживела болну лекцију од Олимпијакоса

FOTO: KK Crvena zvezda

Grci su fenomenalno otvorili ovo prijateljsko nadmetanje i napravili seriju 11:0 u uveriti utakmice. Krajem prve četvrtine bilo je i plus 14 za Olimpijakos, a srpski tim mučio se u napadu i taj period igre završio sa samo 13 ubačenih poena. 

Zvezda je potom konsolidovala svoje redove, parirala rivalu i odigrala egal drugu deonicu, ali je već nastavak doneo pravu katastrofu. 

Odbrana tima sa Malog Kalemegdana mogla je samo da posmatra nestvarno šutersko veče Grka čija je prednost pred poslednji kvartal otišla na velikih 26 poena plusa.

Potpuno razmontirana Zvezda potom je ponovo zakazala u napadačkom i organizacionom segmentu i ubacila samo 6 poena u poslednjoj četvrti za ubedljiv i bolan poraz pred početak nove sezone. 

Najefikasniji i ujedno jedini dvocifreni u timu Crvene zvezde bio je Luka Mitrović sa 12 poena, Ben Bentil je dodao devet, a Nikola Ivanović osam poena.

U redovima pobedničke ekipe iz Pireja istakao se Saša Vezenkov sa 19 poena, dok je Janulis Larencakis postigao 15 poena.

Košarkaši crveno-belih prvi meč u novoj sezoni igraće 1. oktobra u

20.00 protiv MZT Skoplja u Beogradu, u prvom kolu ABA lige.


BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!