KO JE OVO MOGAO DA ZAMISLI? Novak Đoković dobio neočekivanu poruku od Rodžera Federera (VIDEO)

Novosti online

24. 09. 2022. u 18:37

ISTINSKA legenda "belog sporta" Rodžer Federer prethodne noći poslednji put je odigroa zvanični meč. Sve oči medija i sportske javnosti bile su uprte na dešavanja na velelepnoj "O2 areni", pa je "uhvaćen" i jedan zanimljiv momenat, a Novak Đoković je njegov važan deo.

КО ЈЕ ОВО МОГАО ДА ЗАМИСЛИ? Новак Ђоковић добио неочекивану поруку од Роџера Федерера (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Naime, nakon što je završen dubl duel između tima sveta i tima Evrope, sve je prštalo od emocija u Londonu. Plakao je Federer, a sa njim i porodica, prijatelji, kolege, pa i mnogi navijači kojih je u engleskoj oduvek imao u velikom broju. 

Ipak jedan trenutak koji je zabeležila kamera promakao je mnogima, a svedoči o tome da navodne mržnje između švajcarskog "maestra" i srpskog "kralja belog sporta" zaista nema.

Najgraciozniji igrač u istoriji tenisa prišao je svom nekada ljutom rivalu i sentimenalno izgvorio: 

- Volim te previše druže, previše!

Snimak tog momenta možete i sami da vidite:

Podsetimo, Novak Đoković danas na teren izlazi dva puta. Prvo će se, u trećem meču programa sastati sa Frensisom Tijafoom, a zatim će u paru sa Mateom Beretinijem, koji je u tim Evrope upao kao zamena za penzionisanog Federera, ukrstiti rekete sa De Minaurom i Sokom.

Meč Novak Đoković - Frensis Tijafo počinje u 20 časova a prenos možete pratiti uživo na portalu "Novosti". Odmah posle singla, zakazan je i dubl meč našeg tenisera. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (3)

MOČVARNA PODRUČJA: Bogatstvo i ugroženost