KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije završila je sa učešćem na Evropskom prvenstvu u osmini finala, a kako je malo ko očekivao da će baš Italija biti kobna po "orlove" Svetislava Pešića, pogled na statistiku otkriva neke od parametara koji su do pomenutog epiloga doveli.

Komentari (4)

Srbija

12.09.2022. 17:46

Nema tu nikakve resenosti italijana posle iskljucenja selektora, vec je prosto delovalo da je tada sve izgubljeno i skinut je pritisak sa igraca potpuno, jer vise niko nije mogao da im zameri poraz, prosto nisu imali sta da izgube vise. Tada su krenuli da sutiraju iz svake prilike i imali srece da ubace daleko iznad proseka. Statistika trojki.to pokazuje jasno. Da su promasili 1-2 njihove trojke, i samo 1-2 nase da su usle i rezultat sasvim drugaciji. Na rezultat u kosarci dosta uticu takve slucajnosti.

Prolaznik

12.09.2022. 18:28

Srbija je izgubila jer je loše odigrala utakmicu, a koja je jako loše spremljena. Totalno nepoznavanje peotivničke ekipe, loša analiza. Loše postavljena odbrana. Pešić bez rešenja u odsudnim trenutcima. Jokić zamenjen po pravilu a ne po potrebi. Pešić gubi od assistenta Poceka. Bravo. Al ga odradi.

Selekom

12.09.2022. 20:32

Svaku utakmicu treću četvrtinu igrali smo loše,ni po statistici ni po poenima ni jednu nismo dobili.U treću četvrtinu ulazimo sa dva razlike za nas i tu nastaje harakiri. Pešić pušta Gudurića da u momentu kad italijani prelaze u vodstvo,uzme tri četiri napada za redom bez koša ili organizovanog napada.Nema tajam-auta,nema zamene,igramo bez Jokića i Micića. Ekipa se parališe i stvara se nedostižna razlika.

Luka

13.09.2022. 01:07

Svaki pametan trener mora računati na povrede i na pad koncetracije vodečih igrača u momčadi,pa se nije trebao odricati vrhunskih igrača radi nekih svojih hirova