Sportski komentator RTS-a Slobodan Šarenac oglasio se na društvenim mrežama nakon eliminacije naše reprezentacije u osmini finala Evropskog prvenstva u Berlinu.

Sasko

12.09.2022. 23:33

Ma treba da Vas je sve sramota.Do ove utakmice svi ste ih dizali u nebesa i bili su odlični a onda je naišla Italija ekipa koja je imala dan ili ti veče gde reče jedan u komentaru da su bacili veš mašinu i ona bi prošla.Prosto protiv ekipe koju krene šut jednostavno ne možeš ništa,a nisu Italijani loša ekipa pa ih krenuo samo šut.

dt

14.09.2022. 14:06

Није баш било тако: није реално амере добити у кошарци, нрв био је изузетак кад оде кшишевски и трећи ини тим игра, а оно од словеније - нисмо тактику имали нема плеја кења их - наравоученије. Сад нема везе с тим дал шизимо што дуго злата није било, него јебига. Само је питање дал ће Јоле да се покуњи и неће више да игра као примерице Стојаковић, Видић, плејада срба спортиста. Треба и други да му олакшају - да вежбају шут, улаз, улетање под кош. Проблем наравно лежи у чињеници да се преко године игра ненормално, а колко тек тренира, и ајд сад јул август спремај септембарски испитни рок место летовања или коњевања. У ватерполу то је исто проблем: две лиге, лш, купови, суперкупови (пдим ок), је*ена фина лига (кога још ово занима)