GROBARI GA OČEKUJU: Joanis Papapetru se oprostio od Panatinaikosa

Novosti online

16. 07. 2022. u 17:30

JOANIS Papapetru naredne sezone neće igrati za Panatinaikos, a njegova naredna destinacija po svemu sudeći biće Beograd i Partizan. Doskorašnji kapiten "zelenih" se oprostio od kluba.

ГРОБАРИ ГА ОЧЕКУЈУ: Јоанис Папапетру се опростио од Панатинаикоса

Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Grk je navodno dogovorio sve uslove sa crno-belima i ostalo je sao da klub iz Humske i zvanično predstavi ovog 28-godišnjaka iz Patrasa kao novog igrača tima koji sa klupe predvodi Željko Obradović.

- Hvala svima! Saigračima, trenerima i upravi kluba za četiri godine tokom kojih smo delili sve i radost i tugu. Ogromno hvala navijačima našeg kluba koji su me prihvatili i učinili da se u Panatinaikosu osećam kao u svojoj porodici od prvog trenutka. Vlasniku kluba, Dimitrisu Janakopulosu koji me je podržavao od prvog momenta, želim da se zahvalim najiskrenije, od srca. Zahvalan sam za ove predivne godine koje smo zajedno proveli. Panatinaikos će zauvek imati posebno mesto kod mene i svim srcem želim ovom klubu najbolje moguće uspehe u budućnosti. Vidimo se ponovo - napisao je Papapetru na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioannis Papapetrou (@pap_33)

Pozicija tri koju pokriva Papapetru je ostala upražnjena u Partizanu odlascima Rodionsa Kuruca, Nemanje Dangubića i Radeta Zagorca, pa je uprava crno-belih reagovala i dovela Džejsma Nanelija, a izgleda i Grka.

Podsetimo, osim Nanelija vicešampion ABA lige je angažovao do sada Danila Anđušića i Dantea Egzuma.

BONUS VIDEO: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVE REČI IRVINGA: Sjajni šuter ismejao američki drim-tim