NIKOLA JOKIĆ IZAZVAO ŠOU U STUDIJU: Rival hvali našeg asa kao nikog drugog, a Srbinov "hejter" odjednom promenio ploču (VIDEO)

Novosti online

13. 05. 2022. u 19:13

KOŠARKAŠ Minesota Timbervulvsa Patrik Beverli, gostovao je u emisiji na "ESPN" televiziji i pridružio se mnogima koji su uputili reči hvale na račun Nikole Jokića. Beverli je bio posebno inovativan u želji da dočara sposobnosti srpskog asa.

НИКОЛА ЈОКИЋ ИЗАЗВАО ШОУ У СТУДИЈУ: Ривал хвали нашег аса као никог другог, а Србинов хејтер одједном променио плочу (ВИДЕО)

Foto: AP

On je prilikom izlaganja na temu MVP trke, koja je pripala srpskom košarkaškom magu, naveo da bi glas dao Džoelu Embidu. Ipak, to ga nije sprečilo da pohvalno priča o Jokiću.

- Uradio je to (osvojio nagradu) igrajući u Zapadnoj konferenciji za koju smatram da je jača. Kada primi loptu u reketu, imam osećaj da bi ušla u koš i da je šutne nogom, i ozbiljan sam - rekao je plej Minesote.

U studiju je takođe bio prisutan bivši igrač Boston Seltiksa, Kendrik Perkins, čovek koji je pre nekoliko dana na tviter nalogu napisao da je Džoel Embid pokraden. Ovaj teški centar koji je okončao bogatu NBA karijeru, "promenio je ploču" pred kamerama.

- Jesam, glasao sam za Embida, ali nemam ništa protiv Jokića. Srećan sam što centri preuzimaju NBA. Pod jedan, on je jedan od najveštijih centara u istoriji. Pod dva, važna je priča koja je iza njega. Draftovan u drugoj rundi, plus nema neke atletske sposobnosti i da bi dominirao ovakvo potrebno je mnogo drugih veština - zaključio je Perkins.

Jokić je u tekućoj sezoni u dresu Denvera prosečno beležio 27,1 poena, uz 13,8 skokova i 7,9 asistencija.

Srbin je ove sezone postao prvi igrač u istoriji lige sa najmanje 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija i 13. košarkaš u istoriji sa dva uzastopna MVP priznanja NBA lige.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna, Jokićev poster na simbolu Beograda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!