KO SE VIŠE RAZUME U VINA I KOŠARKU? Jasikevičijus pohvalno o Trinkijeriju

G. K.

04. 05. 2022. u 19:53

OZBILjAN otpor su košarkaši minhenskog Bajerna pružili favorizovanoj Barseloni u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

КО СЕ ВИШЕ РАЗУМЕ У ВИНА И КОШАРКУ? Јасикевичијус похвално о Тринкијерију

FOTO: Evroliga

Na kraju su porazom od 3:2, ipak, morali da pruže ruku Kataloncima, koji, tako, odlaze na fajnal-for u Beogradu (19-21. maj).

Strateg španskog tima, Šarunas Jasikevičijus nije mogao da ne iskoristi priliku da pohvali i čestita svom kolegi na klupi Bavaraca Andrei Trinkijeriju na igri koji je njegov tim prikazao u pet utakmica.

- Čestitam treneru Trinkijeriju, dobro je to što imam lep odnos sa njim. Nesumnjivo, zna o vinima više nego ja, verovatno zna i košarku bolje od mene. Veoma sam srećan posle ovakvih pet utakmica, učinio me je boljim trenerom - kazao je Litvanac.

Svestan je Jasikevičijus da njegove izabranike mnogi smatraju favoritima u Beogradu, a oni će se u polufinalu, 19. maja, sastati sa madridskim Realom, a u drugom plifinalu će igrati Efes i pobednik meča Olimpijakos - Monako.

- Neće biti lako, čak i pored toga što nas svi označavaju kao favorite. Svi koji su igrali Evroligu znaju koliko je teško doći na fajnal-for. Sada je vreme da se malo odmorimo i vratimo u ritam zbog utakmica koje nas čekaju u ACB ligi. Moramo da napredujemo još i nadam se da ćemo u Beograd doći u top-formi - zaključio je Šaras. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri