"MNOGO VOLIM OVAKVA PITANJA!" Željko Obradović obelodanio zašto Kurucs ne igra od večitog derbija

D. N.

22. 03. 2022. u 21:37

KOŠARKAŠI Partizana su nastavili s pobedama u Evrokupu, pa i ne čudi zadovoljstvo njihovog trenera.

МНОГО ВОЛИМ ОВАКВА ПИТАЊА! Жељко Обрадовић обелоданио зашто Куруцс не игра од вечитог дербија

Printskrin

Gostujući u Poljskoj, Partizan je deklasirao Šlonsk a strateg crno-belih, Željko Obradović, najpre je kratko govorio za Evrokup TV i tu je sve bilo uobičajeno:

- Prvi deo meča smo baš dobro igrali, kontrolisali sve na terenu, a onda je usledio jedan deo utakmice u kome smo odigrali bez ikakve koncentracije. Ipak, kada se podvuče crta posle urađenog na ovoj utakmici, sve je bilo dobro, kratko je rekao Obradović za Evrokup TV.

Kada je izašao pred novinare, prvo pitanje na konferenciji za štampu je postavio jedan od poljskih predstavnika medija i glasilo je "Zašto nije igrao Rodions Kurucs", koji nije igrao još od večitog derbija...

- Kurucs nije sa nama zbog moje odluke! Kao i uvek, ja sam neko ko jako brine o svim igračima i šta je najbolje za tim. A mnogo volim ovakva pitanja, kada me neko pita o jednom košarkašu, a ostali nisu bitni. Baš je "zabavno" to, nasmejao se Obradović.

Na konferenciji je istakao još i ovo:

- Imali smo iskustvo igranja protiv Šlonska u prvom delu sezone. Tada smo igrali na našem terenu i bilo je jako teško. Zato smo došli ovde pripremljeni da odigramo ozbiljno. Tako je i bilo, osim treće deonice, kada nam je koncentracija pala. Oni su se trudili da se vrate u igru, svaka čast im na tome, želim im sreću u narednim mečevima. Svakako, mi smo ostvarili važnu pobedu. Mnogo toga se desilo između dve naše utakmice... Imamo dosta mladih igrača. Tu su Madar, Koprivica, Smailagić, Tristan... Njima je potrebno vreme. Ako vidite kako sam vodio meč, želeo sam da igramo ozbiljno. Jako sam srećan što imam i iskusne igrače kao što su Panter, Lesor, Ledej, Mur. Oni su iskusni i pokušavaju da pomognu mladim igračima, zaključio je Obradović.

Partizan sledeći meč igra u nedelju, od 17 časova, kada gostuje Cedevita Olimpiji, koja je treća u ABA ligi, sa učinkom 14-7, i prvi je pratilac crno i crveno-belih koji imaju po 19 pobeda (Partizan uz tri poraza, Crvena zvezda uz dva).

 

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)