DEČKO, TI SI "ZVER": Nikola Jokić bacio Amere u trans (VIDEO)

Novosti online

10. 03. 2022. u 06:54

JOŠ jedna svemirska partija Srbina. Nikoli Jokić je ovog puta ostao bez tripl-dabl učinka, ali brojke su opet bile impresivne.

ДЕЧКО, ТИ СИ ЗВЕР: Никола Јокић бацио Амере у транс (ВИДЕО)

Foto: Tanjug / AP

Momak iz Sombora je ubacio 38 poena, imao 18 skokova, uz sedam asistencija i odveo svoj Denver do pobede protiv Sakramenta 106:100.

MVP NBA lige su nedostajale tri asistencije da veže i treći tripl-dabl u nizu, ali procenti šuta su odlični. Nikola je šutirao za dva poena 15/24 za dva, 0/2 za tri i 8/9 sa penala.

Sakramento je pružio jak otpor Denveru, morao je Jokić da vuče do kraja i da bude skoncentrisan do poslednjeg minuta, jer je na drugoj strani imao raspoloženog Diarona Foksa koji ga je pratio sa 32 poena, 10 asistencija i pet uhvaćenih lopti.

Jokić je i prethodne noći bio bez dvojice najboljih saigrača - Portera i Mareja koji bi trebalo da se vrate u toku meseca - tako da je odgovornost preuzeo Moris i zabeležio je 20 poena. Samo još dvojica (Forbs i Gordon) bili su dvocifreni sa po 11 poena, dok u timu nije bilo ni Vila Bartona.

Denver je trenutno na petoj poziciji Zapadne konferencije. Čini se da još uvek ima vremena da dođe i do druge, pogotovo kada se kompletira tim i trenutno liče na jednog od glavnih favorita za NBA prsten.

Amerikanci još jednom u neverici izveštavaju sa meča Nagetsa i Jokićevu partiju više ne znaju na koji način da opišu. Čini se da preko okeana nikada nisu videli ovakvu zver od košarkaša.

BONUS VIDEO - Neverovatan rafal trojki Alekse Avramovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)