RADONJIĆ U NEVERICI: Zvezda bez jednog od najboljih igrača u nastavku sezone

Novosti online

28. 02. 2022. u 09:00

KOŠARKAŠI Crvene zvezde pobedili su u Beogradu Fenerbahče sa 74:69 (20:18, 21:19, 18:23, 15:9), u zaostalom meču 19. kola Evrolige, ali trener Dejan Radonjić ne može mirno da spava.

РАДОЊИЋ У НЕВЕРИЦИ: Звезда без једног од најбољих играча у наставку сезоне

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Naime, pred nastavak maratonskog takmičenja strateg crveno-belih muči muku sa povređenim igračima, a poslednji u nizu je iskusni plejmejker Stefan Marković, jedan od junaka finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

- Mislim da Marković nije dobro. Treba da se napravi snimak, da se analizira. Imamo još sitnih problema, Cirbes je imao neki zahvat. Nažalost, nećemo biti kompletni – istakao je Radonjić.

Šef struke crveno-belih je pričao i o nedostatku energije zbog velike potrošnje.

- Smatram da prolazimo kroz tešku sezonu, imali smo mnogo problema posle Nove godine, odigrali smo 12 utakmica u 30 dana. Više smo bili u krevetu nego na terenu u jednom periodu. Dešavaju se mnoge situacije, što se tiče večerašnjeg duela, bilo je evidentno da u nekim momentima nedostaje energije, oseća se da smo bili pre nekoliko dana u velikom naboju i da je potrebno vreme za regeneraciju kojeg nema - rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

foto: kk crvena zvezda

 

On je prokomentarisao i "čelendž" u finišu meča.

- Jednostavno, nije se videlo najbolje, ali stekao sam utisak da je lopta za nas. Dobili smo posed, poentirali i pobedili - zaključio je Radonjić.

Crveno-bele u četvrtak očekuje novi meč Evrolige u Beogradu, rival je Baskonija.

BONUS VIDEO: Zvezda podigla pehar Kupa Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!