RADONJIĆ PRED FMP - ZVEZDA: Dvojac propušta utakmicu protiv senzacionalnih "pantera"

Novosti online

25. 12. 2021. u 21:56

CRVENA zvezda utakmicom 13. kola ABA lige protiv FMP-a nastavlja takmičenje u ABA ligi. Trener crveno-belih Dejan Radonjić govorio je o ovom susretu.

РАДОЊИЋ ПРЕД ФМП - ЗВЕЗДА: Двојац пропушта утакмицу против сензационалних пантера

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Šampion regionalnog takmičenja u ovaj duel ulazi nakon tesnog poraza od Efesa u Evroligi, ali sa serijom od devet trijumfa na Jadranu.

Zvezda će protiv "pantera" biti lišena pomoći Ognjena Dobrića i Dejana Davidovca koji nisu bili u sastavu ni u Istanbulu.

- FMP je najprijatnije iznenađenje šampionata u dosadašnjem toku, igraju vrlo kvalitetnu košarku i zahvaljujući dosadašnjim igrama potpuno zaslužeo bore se za vrh tabele što je za svaku pohvalu. Mi ćemo ovu utakmicu odigrati bez Dobrića i Davidovca, imamo još manjih problema sa povredama. Najvažnije je da dođemo do novih bodova - rekao je Radonjić.

Lazarević, Kuzmić, Marković i Lazić/FOTO: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić/ABA liga

Krilni košarkaš crveno-belih Stefan Lazarević ističe da će njegov bivši klub igrati borbeno i sa mnogo energije.

- Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je bez svake sumnje najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem toku prvenstva. Igraju vrlo borbeno, sa mnogo energije što je karakteristično za mlade ekipe, ali i vrlo kvalitetno. Već su u ovih 12 kola pokazali da mogu ravnopravno da igraju i sa ekipama koje su pre početka figurirale za najviši plasman i u nedelju nas u svakom smislu očekuje teška utakmica u kojoj ćemo morati da budemo na visokom nivou ako želimo da ostvarimo cilj, a to su bodovi - istakao je Lazarević.

Utakmica FMP - Crvena zvezda igra se u nedelju od 12 sati.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini