RADONJIĆ PRED ZADAR: Gostovanje koje je uvek teško

Novosti online

06. 11. 2021. u 18:50

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da će gostovanje Zadru biti teško.

РАДОЊИЋ ПРЕД ЗАДАР: Гостовање које је увек тешко

FOTO: N. Paraušić

Crveno-beli sutra od 18.45 sati u 7. kolu ABA lige igraju protiv Zadra, a Radonjić na tom susretu neće računati na Erona Vajta i Nikolu Ivanovića.


“Gostovanje u Zadru je uvek teška utakmica za svaku ekipu. Sačuvali su gro igrača iz prošle sezone i uz to nadogradili tim. Svakako da nas očekuje teško gostovanje i zato moramo da odigramo organizovano, na potrebnom nivou i sa energijom, dobro u oba pravca kako bi mogli da kontrolišemo kvalitet domaćina i dođemo do rezultata koji želimo”, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Prvotimac Ognjen Dobrić takođe navodi da duel u Zadru neće biti lak.

“Teren u Zadru je jedan od najtežih u ligi, imaju veliku podršku i publiku koja se razume u košarku. Nisu dobro počeli sezonu, ali imaju kvalitet koji je sigurno veći od trenutnog plasmana na tabeli. Na nama je da uvedemo utakmicu u ritam koji nama odgovara uz igru u kojoj se podrazumeva dobra igra ne samo u odbrani, već na obe strane terena. Neće biti laka utakmica, ali naš cilj se zna, a to su bodovi uz dobru igru u dvorani Krešimir Chosić", rekao je Dobrić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)