ŽOC POZIVA GROBARE:"Dođite da podržite ove momke"

Novosti online

05. 11. 2021. u 13:11

TRENER košarkaša Partizana Željko Obradović pozvao je navijače da protiv FMP pruže maksimalnu podršku timu kako bi na svom terenu prekinuli pobedničku seriju suparnika.

ЖОЦ ПОЗИВА ГРОБАРЕ:Дођите да подржите ове момке

FOTO: V. N.

Strateg crno-belih istakako je da njegova ekipa meč u sedmom kolu ABA lige mora da odigra borbeno i sa velikom željom.

Neporaženi crno-beli sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju tim iz Železnika, koji je u seriji od pet uzastopnih pobeda.

- Igramo protiv tima koji je u izvanrednoj seriji. Pet poslednjih utakmica u ABA ligi su dobili i ne samo to što su dobili, nego igraju zaista dobru košarku. Mi moramo da se vratimo na nivo odbrane koji nas je krasio sve ove utakmice. Da imamo volju i želju kakvu smo pokazali na poslednjoj utakmici protiv Huventuda. Od prve do poslednje sekunde da cenimo svaku loptu, da igramo pametnije u napadu nego što smo to činili čak i veći deo utakmice protiv Huventuda i to bi bilo to. Još da pozovemo naše navijače da dođu i podrže ove mlade momke - rekao je Obradović za klupski sajt.

Centar Partizana Balša Koprivica kaže da neće biti lako sa ekipom iz Železnika.

- Igraju u veoma dobrom ritmu tako da će biti veoma teška utakmica. Mislim da treba da imamo dobar pristup protiv ekipe koja je šuterski veoma kvalitetna. Mi kao ekipa rastemo iz utakmice u utakmicu. Poslednja utakmica nam je mnogo pomogla jer smo je izvukli na kraju i iz nje imamo dosta toga da naučimo. Energiju koju imamo u defanzivi treba da prenesemo i na duel sa FMP - istakao je Koprivica.

BONUS VIDEO - PARTIZANOV SUDAR SA KOŠARKAŠKOM ISTORIJOM

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)