DANILOVIĆ NE KRIJE RADOST: Povratak Obradovića od velike važnosti za srpsku košarku

Novosti online

26. 06. 2021. u 14:11

PREDSEDNIK Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović izrazio je zadovoljstvo zbog povratka Željka Obradovića u Partizan.

ДАНИЛОВИЋ НЕ КРИЈЕ РАДОСТ: Повратак Обрадовића од велике важности за српску кошарку

Foto: N.Paraušić

Najtrofejniji evropski stručnjak vratio se na klupu crno-belih, što je oduševilo i nekadašnjeg njegovog učenika, iz vremena kada je Partizan osvojio Kup evropskih šampiona.

Prvog čoveka srpske košarke ova vest zatekla je u Valensiji, gde će večeras prisustvovati polufinalnom duelu Evrobasketa, u kome izabranice Marine Maljković igraju protiv Belgije za ulazak u finale.

- Povratak Željka Obradovića u Partizan je velika i važna stvar, ne samo za klub nego i za srpsku košarku u celini. Siguran sam da će Partizan napraviti ogromna iskorak uz najboljeg evropskog stručnjaka, u svakom pogledu! Za našu košarku je od izuzetne važnosti da u srpskim klubovima radi što veći broj vrhunskih stručnjaka, jer uz njih stasavaju talentovani igrači i nove generacije trenera koje će ih jednom zameniti - rekao je Danilović za ''Žurnal''.

Za mlađe da podsetimo, legendarni as crno-belih Predrag Danilović bio je igrač u prvoj trenerskoj sezoni Željka Obradovića, kada je Parni valjak ostvario najveći klupski uspeh u Istanbulu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)