NEMA KRAJA PROBLEMIMA ZA SRBIJU: Kvalifikacije za OI propušta i Vladimir Lučić

Novosti online

23. 06. 2021. u 20:19

PRBOLEMI sa povredama muče Igora Kokoškova. Novo ime na toj listi je Vladimir Lučić.

НЕМА КРАЈА ПРОБЛЕМИМА ЗА СРБИЈУ: Квалификације за ОИ пропушта и Владимир Лучић

FOTO: N. Paraušić

Košarkaš Bajerna će propustiti kvalifikacije za Olimpijske igre (29. jun - 4. jul), nezvanično saznaje "Mozzart sport".

U dogovoru sa selektorom Igorom Kokoškovim i timom doktora doneta je odluka da Lučić preskoči kvalifikacije, kako bi dobio vreme da problematični zglob vrati u operativno stanje. On je s Bajernom u tek završenoj sezoni odigrao oko 70 utakmica u svim takmičenjima.

Sjajni krilni košarkaš će biti pod prismotrom selektora. U slučaju da se Srbija domogne Olimpijskih igara obaviće se još jedan razgovor sa igračem i utvrditi da li je spreman za najveću sportsku smotru.

Podsetimo, Miroslav Raduljica je morao da odustane od reprezentativnih obaveza zbog povrede stopala, iako se među prvima pojavio na okupljanju 12. juna. Marko Gudurić je zbog problema sa tetivom morao na terapije u Minhen. Ognjen Jaramaz je u startu otpao zbog povrede koju je zaradio u finišu klupske sezone. Nemanja Nedović je potvrdio da zbog posledica virusa korona koje i dalje oseća još ne trenira i samim tim ne može da pomogne Srbiji na putu ka Tokiju. Aleksa Avramović se takođe povredio, iako je igrao na Akropolis kupu.

Kao što je poznato u kvalifikacijama neće biti ni Bogdana Bogdanovića koji igra finale Istočne konferencije NBA lige sa svojom Atlantom, dok je Nikola Jokić odlučio da ovo leto ne igra za nacionalni tim.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mozzar sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja