KLUB POTVRDIO: Mega se priprema na Bahamima

Tanjug

08. 06. 2021. u 14:19

KOŠARKAŠI Mege ponovo će ovog leta, treći put za poslednje četiri godine, odigrati kontrolne utakmice protiv NČA ekipa, saopšteno je iz kluba.

КЛУБ ПОТВРДИО: Мега се припрема на Бахамима

FOTO: KK Mega

Kako se navodi, Mega će na egzotičnoj destinaciji odigrati tri utakmice, od kojih će dve biti protiv Univerziteta Indijana, 13. i 15. avgusta, dok će rival za treću utakmicu 17. avgusta biti protiv ekipe koja će naknadno biti određena.

- Zadovoljstvo nam je što ćemo treći put na Bahamima imati priliku da igramo protiv nekih od najboljih univerzitetskih ekipa u SAD, rekao je generalni menadžer Mege Goran Ćakić za klupski sajt i dodao:

- Drago nam je da se ova tradicija nastavlja i da smo kao klub prepoznati kao pouzdani partneri NCAA timovima, jer nas spaja zajednički cilj, a to je kvalitetan razvoj mladih igrača čemu smo duboko posvećeni. Utakmice u prošlosti protiv Kentakija, Mičigena i Teksas Teka su bile veoma uzbudljive i uvereni smo da će i predstojeći dueli sa NCAA ekipama ove godine biti pođednako kvalitetni, zaključio je Ćakić.

Mega je prvi put na Bahamima gostovala leta 2018. godine kada je odigrala utakmicu protiv Kentakija, dok je 2019. godine igrala dva meča protiv Teksas Tek-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)