PLANETA JE OVO ČEKALA: Lionel Mesi "presekao", evo gde najbolji igrač sveta nastavlja karijeru!

Novosti online

21. 12. 2022. u 20:05

SVETSKO prvenstvo u fudbalu završeno je na spektakularan način, Lionel Mesi je proglašen za najboljeg igrača turnira, a nije mu dugo trebalo da odluči i koji su sledeći koraci u bogatoj karijeri.

ПЛАНЕТА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Лионел Меси пресекао, ево где најбољи играч света наставља каријеру!

FOTO: Tanjug/AP

Tri dana po okončanju Mundijala u Kataru, argentinski as je "presekao".

Iako je imao ponudu od Intera iz Majamija, čiji je prvi čovek Dejvid Bekam, i iako se spominjala mogućnost povratka u Barselonu, on se odlučio za treću opciju:

Lionel Mesi ostaje u Pari Sen Žermenu.

Kako javlja dobar poznavalac "fudbalske pijace", Fabricio Romano, "Mesi je postigao usmen dogovor sa upravom PSŽ-a da se dosadašnja saradnja produži".

- Taj verbalni pakt je postignut, da se nastavi zajedno. Nije doneta odluka o dužini ugovora i plati, o tome će se odlučivati na narednom, skorom sastanku. Leo Mesi nikada nije prihvatio poziv Intera iz Majamija, niti pregovarao sa Barselonom. Jesu mu prilazili iz oba kluba, ali nikada to nije daleko odmicalo. PSŽ je već messecima "navaljivao", preko predsednika, Upravnog odbora i trenera, da Mesi produži ugovor, a on je to sada prihvatio - istakao je Romano.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)