ŠPANIJA PODRHTAVA: Real dovodi Mbapea? Španci odvojili apsolutno neverovatnu sumu za Francuza

Novosti online

21. 12. 2022. u 19:09

KILIJAN Mbape je na Mundijalu u Kataru pokazao da će u narednim godinama biti jedan od najboljih napadača sveta, a toga su svesni i najveći svetski klubovi.

ШПАНИЈА ПОДРХТАВА: Реал доводи Мбапеа? Шпанци одвојили апсолутно невероватну суму за Француза

FOTO: EPA

Mbape je u finalu Svetskog prvenstva postao prvi fudbaler koji je postigao het trik u meču za trofej. Ipak, titula svetskog šampiona izmakla mu je sada, ali ne pre četiri godine.

Ono što je ostalo kao san jeste osvajanje Lige šampiona, a kako bi to uspeo, navodno je spreman i na promenu kluba. Italijanska "Gazeta delo Sport" navodi da bi Real Madrid ponovo mogao da pokuša da dovede Francuza.

"Kraljevski klub" bio je na pragu angažovanja Kilijana Mbapea prošle godine, ali je on tada odlučio da ostane u PSŽ i potpiše novi, znatno unosniji ugovor. Po njemu je postao prva zvezda, ali i sportski direktor kluba, odnosno od njega zavisi dovođenje i prodaja igrača  

Gorak ukus ostao je tada u španskom klubu koji je već pripremio sve za predstavljanje novog napadača, ali čini se da od njega nisu odustali.

Italijanski list navodi da su Španci spremni da ponude za napadača francuskog tima neverovatnih milijardu evra na leto 2023. godine.

Real je navodno spreman da plati pojačanje od 150 miliona evra, 630 miliona kroz plate mladom Francuzu, a 220 miliona evra kroz razne bonuse i provizije.

Ova informacija još dobila potvrdu u prestonici Španije, i mnogima je teško da poveruju da je neki klub spreman da toliko potroši na igrača, ali već su u prošlosti viđeni transferi koji su "obarali" sve rekorde.

Period pred nama pokazaće da li se najtraženiji napadač seli u Madrid ili ostaje u društvu Nejmara i Lionela Mesija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a