KAKVA SCENA: Nikola Jokić "pobesneo" kada mu je Šekil O'Nil rekao ovu reč (VIDEO)

Novosti online

21. 12. 2022. u 16:46

NIKOLA Jokić je učinio da se MVP trka prilično "ustalasa" posle najnovijih igara u NBA ligi, a u njoj se, nakon najnovijih bravura, "susreo" i sa legendarnim košarkašem. Šekil O'Nil je, ipak, uspeo da "iznervira" srpskog asa.

КАКВА СЦЕНА: Никола Јокић побеснео када му је Шекил ОНил рекао ову реч (ВИДЕО)

Printskrin / TNT

Kao što su vam "Novosti" već javile, Jokić je ponovo ostvario tripl-dabl, i to u meču između dve najbolje plasirane ekipe Zapadne konferencije, a na toj utakmici je oduševio navijače Denver Nagetsa i jednim čudesnim potezom.

Po završetku meča, tokom intervjua za "TNT", ovako je započeo razgovor Jokića i Šeka, kog srpski as nije mogao da vidi, već samo da čuje njegov glas putem slušalica.

- Nikola, Šekilović ovde! Dok si odrastao u Srbiji, da li si sebi ikada rekao "Želim da budem najbolji visoki igrač koji se ikada bavio ovim sportom"? Sa svim tim tripl-dablovima, uzastopnim MVP nagradama... Da li si o tome maštao?

- Ne, jer si ti bio u ligi.

Šekil O'Nil isprva nije čuo šta je Jokić rekao, pa kada su mu kolege u studiju prenele te reči srpskog centra, zahvalio mu se i to uz rusko "spasiba".

- O, hvala ti, brate! Spasiba! - poručio je Šek, na šta se Jokić "naljutio", odglumeći da da ne može da veruje da čuveni O'Nil ne zna srpski:

- To je ruski!, mahnuo je MVP NBA lige rukom, kao da se ljuti.

- O, da, ruski, izvini - odgovorio je Šekil.

- Hvala. "Hvala" je na mom jeziku - poučio je Jokić slavnog centra, poslednjeg koji je pre njega bio najkorisniji igrač NBA lige.

- Ok, ok. Uala, uala! - "naučio" je Šekil O'Nil kako da se zahvali na srpskom jeziku.

A kako je sve to izgledalo - pogledajte u snimku koji je pred vama:

Nikola Jokić statistika - sezona 2022/2023.

Nikola Jokić trenutno prosečno ostvaruje 24,7 poena po NBA meču, uz 11 skokokova i 9,2 asistencije po odigranoj utakmici. 

Raspored utakmica Denver nagetsa

Ekipa Nikole Jokića narednu utakmicu igra u u subotu, 24. decembra, tri sata iza ponoći protiv svog divizijskog rivala, Pertlanda. Potom sledi burna sedmica za Denver: u ponedeljak od 04.30 dočekuje Feniks, zatim u sredu i četvrtak slede dva meča u Sakramentu (oba počinju u četiri sata ujutru po našem, srednjoevropskom vremenu), a u subotu u Denveru gostuje ekipa Majamija.

Nikola Jokić - ugovor

Nikola Jokić bi trebalo da u ovoj, sezoni 2022/2023 zaradi 33.047.803 dolara. Ugovorom je predviđeno da naredne, sezone 2023/2024 zaradi još više, 46.550.000 dolara. Ali, to je samo početak rasta njegovih primanja. U sezoni 2024/2025 plata će mu biti 50,274 milona dolara, potom u sezoni 2025/2026 53.998.000 dolara, a 20262026 čak 57.722.000 "zelenih novčanica". Ugovorom je predviđeno da može da pristane i da igra u sezoni 2027/2028 i to za platu od 61.446.000 dolara.

NBA liga - tabela

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!