OBJASNIO IM KO NIJE "NOVI VIDIĆ": Lionel Mesi i majstorije za mnogo podizanja tri prsta tokom polufinala Argentina - Hrvatska (VIDEO)

Novosti online

13. 12. 2022. u 21:38

SVETSKO prvenstvo u fudbalu ušlo je u završnicu, a Lionel Mesi se pobrinuo da Argentina napravi "trokorak" ka finalu Mundijala.

ОБЈАСНИО ИМ КО НИЈЕ НОВИ ВИДИЋ: Лионел Меси и мајсторије за много подизања три прста током полуфинала Аргентина - Хрватска (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Argentina i Hrvatska igrali su utakmicu polufinala Svetskog prvenstva 2022 (prenos ste mogli uživo da pratite na portalu "Novosti"), a Mesi je na tom meču ne samo doveo "gaučose" u vođstvo, već se pobrinuo sredinom drugog poluvremena i za ogromnih 3:0.

I to kako.

Joško Gvardiol, supertalentovani defanzivac Hrvata, prozvan i "novim Vidićem" zbog načina na koje je umeo da "stavi u džep" napadače rivala, prilično loše se proveo kada je ostao u duelu 1 na 1 sa Leom.

Čuveni Argentinac je najpre uz desnu aut-liniju "provozao" Gvardiola, potom ga taktikom stani-kreni nadmudrio, a onda mu i dodatno zagorčao život kada je, kod gol-aut linije, uspeo da ga prevari: bio je to uvod Lionela Mesija u asistenciju, koju je Hulio Alvarez pretvorio u gol za 3:0 (VIDEO).

Podsetimo, sve grupe, rezultate, ali i raspored utakmica koje slede na Mundijalu možete pronaći na ovoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Svetskom prvenstvu u fudbalu 2022.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)