HRVATSKA U OVOM SNIMKU NEĆE UŽIVATI: Kad hiljade Srba skandira "Argentina, Argentina!" (VIDEO)

Novosti online

13. 12. 2022. u 21:19

HRVATSKA i Argentina sastali su se u polufinalu Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. čiji je domaćin Katar, ali nije se o Argentini pevalo samo na "Lusail" stadionu. Skandiralo joj se i u prestonici Srbije.

ХРВАТСКА У ОВОМ СНИМКУ НЕЋЕ УЖИВАТИ: Кад хиљаде Срба скандира Аргентина, Аргентина! (ВИДЕО)

Aba liga / Dragana Stjepanovic

Podsetimo, Crvena zvezda i Žalgiris su se sastali u dramatičnoj utakmici 13. kola Evrolige, a velikoj pobedi domaćih najviše je doprineo "argentinski ples" Luke Vildoze.

Argentinac je čuda činio, naročito u poslednjoj deonici, kada je i napravljen odlučujući preokret, pa ne čudi što mu je puna hala "Aleksandar Nikolić", nekadašnji "Pionir", skandirala.

Ali, nije se skandiralo onako kako to inače navijači rade kada ih oduševi neki igrač, kome se onda "peva" njegovo prezime, najčešće u okviru jednog ili dva stiha.

Ovoga puta je umesto povika poput "Vildoza! Vildoza!" s tribina grmelo "Argentina, Argentina!", verovatno i zbog podrške Vildozinoj znatiželji šta mu sunarodnici rade protiv Hrvata u polufinalu Mundijala.

Ponašanje "delija" je privuklo i veliku pažnju same Evrolige, koja je objavila i snimak pomenutog skandiranja iz Beograda:

- Neverovatni su bili navijači - rekao je najpre Vildoza kada je upitan šta misli o pristalicama Zvezde među kojima se pojavilo i nekoliko argentinskih zastava, pa potom dodao: - Mnogo mi je drago što sam mogao da im se odužim. Veoma nam znači njihova podrška, stvarno sam uživao.

Podsetimo, prenos utakmice Argentina - Hrvatska u polufinalu Svetskog prvenstv au fudbalu možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)