BEZOBRAZNO OBEĆANJE: Evo zašto "pola sveta" odjednom navija za Hrvatsku protiv Argentine

Novosti online

13. 12. 2022. u 18:52

SVETSKO prvenstvo u fudbalu ušlo je u završnicu, a jedna navijačica Hrvatske ga je učinila zanimljivim na ne baš pristojan način.

БЕЗОБРАЗНО ОБЕЋАЊЕ: Ево зашто пола света одједном навија за Хрватску против Аргентине

FOTO: Tanjug/AP

Argentina i Hrvatska danas igraju utakmicu polufinala Svetskog prvenstva 2022 (prenos možete uživo da pratite na portalu "Novosti"), a uoči te utakmice, foto-reporteri su na stadionu "Lusail" prvo potražili hrvatske navijačice.

Jednu, sa posebnom pažnjom.

Ivana Knol joj je ime, a razlog je objava koju je na Tviteru, pred milion svojih pratilaca, objavio portal  "Dejli laud".

Naime, u toj objavi se tvrdi da je "bivša hrvatska misica obećala svojim navijačima da će se skinuti do gole kože ako Hrvatska osvoji Svetsko prvenstvo".

Desetine hiljada korisnika pomenute društvene mreže, mahom iz "neutralnih" zemalja što se tiče hrvatsko-argentinskog fudbalskog duala, pokazalo je da im se sviđa ovo obaveštenje, a brojni među njima su poručili da su "naprasno počeli da navijaju za uspeh Hrvatske".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)