SAŠA MATIĆ ODUŠEVIO CELU HRVATSKU: Srpski pevač odložio koncert zbog Mundijala u Kataru, a imao je i poruku za komšije

Novosti online

13. 12. 2022. u 15:39

SVETSKO prvenstvo u fudbalu koje se igra u Kataru ušlo je u završnicu, a prvi meč na programu je u utorak od 20.00 kada će Hrvatska i Argentina otvoriti polufinalnu seriju.

САША МАТИЋ ОДУШЕВИО ЦЕЛУ ХРВАТСКУ: Српски певач одложио концерт због Мундијала у Катару, а имао је и поруку за комшије

Foto Promo

Fantastičnu vest hrvatskim navijačima doneo je i Saša Matić. Srpski pevač trebalo je da 18. decembra u Spaladium areni u Splitu održi koncert. On je ipak pomeren za 29. decembar kako bi navijači mogli da prate Svetsko prvenstvo u Kataru i eventualno finale svoje reprezentacije.

- Hrvatska je ostvarila veliki uspeh, svi se nadamo, i ja odavde iz Beograda, a vi posebno, tom velikom finalu. Moj tim i ja smo odlučili da vas malo rasteretimo, da pratimo to finale onako kako treba i umesto 18. decembra, u Spaladium areni sviramo 29. decembra, rekao je Saša Matić za "EkstraFM"

Poručio je da će finale Mundijala pratiti zajedno sa navijačima u Splitu.

- Biću uz vas tog 18. decembra. Dao Bog da Hrvatska pobedi u finalu, a da posle zajedno svi to proslavimo onako kako treba. Radujem se iskreno pobedi Hrvatske. Smatram da sam u Hrvatskoj uvek dobrodošao, i tu se osećam kao na svom terenu. Razlog više je što sam mnogima svirao na svadbi. Svirao sam i Dominiku Livakoviću, voleo bih da pobedite Argentinu, a posle u finalu da osvojite Svetsko prvenstvo, poručio je Saša Matić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)