"NE MOGU DA NAS SLOME SPOLJNE SILE!" Kristijano Ronaldo oštro reagovao na mundijalske glasine

Novosti online

08. 12. 2022. u 16:11

KRISTIJANO Ronaldo nikako ne želi da prihvati ulogu da nije lider ni u klubu, ni u reprezentaciji Portugala. Zbog toga se pojavila informacija da sjajni fudbaler želi da napustio nacionalni tim. Ipak, jedan od najboljih igrača svih vremena oštro je to demantovao.

НЕ МОГУ ДА НАС СЛОМЕ СПОЉНЕ СИЛЕ! Кристијано Роналдо оштро реаговао на мундијалске гласине

FOTO: AP/Tanjug

On se oglasio na društvenim mrežama i naglasio koliko je tim jak.

- Grupa toliko jaka da ne mogu da je slome spoljne sile. Nacija toliko hrabra da ne dozvoljava sebi da je iko zaplaši. Tim u pravom smislu te reči koji će se za svoj san boriti do kraja. Verujte u nas! Napred Portugal - napisao je na Tviteru Kristijano Rolando.

Doskorašnji član Mančester junajteda je do sada na Mundijalu postigao jedan gol i to u prvoj utakmici protiv Gane (3:2).

Podsetimo, Portugal će u četvrtfinalu Svetskog prvenstva igrati protiv Maroka. Ta utakmica na programu je u subotu od 16 sati.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)