"HRVAT JE IZGLEDAO KAO KOMPLETNI IDIOT": Nekadašnji saigrač Nemanje Vidića žestoko opleo po "vatrenom"

Novosti online

06. 12. 2022. u 09:05

HRVATSKA se plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva posle boljeg izvođenja jedanaesteraca od Japana. Heroj "vatrenih" je bio Dominik Livaković, koji je azijskoj ekipi odbranio čak tri penala. Vatreni su bili precizni sa "bele tačke", osim jednog...

ХРВАТ ЈЕ ИЗГЛЕДАО КАО КОМПЛЕТНИ ИДИОТ: Некадашњи саиграч Немање Видића жестоко оплео по ватреном

Foto: AP

Marko Livaja, zvezda Hajduka, šutirao je penal kao da se radi o nekom revijalnom takmičenju, a ne o Mundijalu. Naravno, mrežu nije pogodio, ali to se komšijama nije osvetilo.

Međutim, legendama engleskog fudbala je taj penal zapao za oko. Rio Ferdinand, bivši saigrač Nemanje Vidića, i Alan Širer su stručni komentatori na Bi-Bi-Siju. Nekadašnji dvojac "Gordog Albiona" je žestoko opleo po Livaji.

Bio je previše opušten, jako se ležerno zaleteo. To je bilo smešno. Ne možeš se zaleteti kao Livaja, moraš postići gol ili ćeš izgledati kao kompletni idiot. I Levandovski je to napravio neki dan, to je čudno. Ne možeš da imaš dovoljno snage ako se tako zaletiš - pričao je Ferdinand.

Širer, najbolji strelac u istoriji Premijer lige i stručnjak za penale, pojasnio je kako bi trebalo izvesti jedanaesterac.

- Treba uzeti loptu, izabrati gde ćete šutirati, zatrčati se odlučno i opaliti je najjače što možete. Upravo to je uradio Pašalić, koji je postigao gol iz odlučujućeg penala. Uzeo je agresivniji zalet, odabrao je mesto i postigao gol. Nije to lako na ovom nivou, ali on je pokazao kako se to radi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)