FUDBALSKA reprezentacija Srbije doživela je bolan poraz i eliminisana je sa Mundijala u Kataru. Nakon meča, pred kamerama "Arene" govorio je kapiten Srbije, Dušan Tadić.

Miki

02.12.2022. 22:59

Bruka i sramota,veze sa vezom nemaju tri pasa nismo sastavili kako treba,kao muve bez glave,kako neki dobije loptu odma je se oslobadja ne gledajući kome i kako je dodaje,više smo njima dodavali bili smo im 13igrač,kao da je lopta užarena kugla. Užassssss. Sramota.

Rajko

03.12.2022. 00:14

Srbija je izgleda postigla svoj maximum plasmanom na SP. Koliko dobri u kvalifikacijama toliko losi u Qataru. U tri utakmice jedan bod! Medjutim, realnost je neumoljiva i netreba traziti krivca u pojedincima. Kompletna ekipa je podbacila. Protivnici su bili bolji, sudije korektne. Iz ovih poraza pametni bi izvukli pouku za buducnost a oni drugi nastavili bi po storm. Verujem u Stojkovica jer mora da nesto naucio od "onih" pametnih.

Milan

03.12.2022. 00:38

Нема ту никаква поука него морамо створити одбрану добру а и везни ред као мува без главе губи лопте одбијају се од играча погрешно додају лопте итд.