HRVATSKI NAVIJAČI "UBILI U POJAM" MILANA BORJANA: Veliki kiks golmana Kanade na Svetskom prvenstvu, ovo će pamtiti večno (VIDEO)

Novosti online

01. 12. 2022. u 16:25

SKANDAL koji su navijači Hrvatske priredili na meču sa Kanadom izgleda da je ostavio posledice na žrtvu strašnih uvreda: Milan Borjan, golman kandaske reprezentacije, napravio je neverovatnu grešku na samom početku utakmice sa Marokom u trećem kolu Svetskog prvenstva u fudbalu.

ХРВАТСКИ НАВИЈАЧИ УБИЛИ У ПОЈАМ МИЛАНА БОРЈАНА: Велики кикс голмана Канаде на Светском првенству, ово ће памтити вечно (ВИДЕО)

FOTO: Printscreen/Streamable.com

Katar je već "video" nekoliko interesantnih situacija, ali nijedna nije predstavljala onoliki kiks kao što je bio Borjanov.


Naime, igrao se četvrti minut kada je golman Kanade istrčao van kaznenog prostora jer mu je desni bek loše vratio loptu.


Međutim, pod pritiskom suparničkog napadača, i Borjan je napravio grešku: umesto ili da doda loptu saigraču levo od sebe, ili da je snažno ispuca - samo ju je poslao 15-ak metara ispred, gde ju je sačekao Hakim Zijek.

Trenutak kada je Zijek lobovao Borjana na meču Svetskog prvenstva između Maroka i Kanade / FOTO: Tanjug/AP


Usledio je lob zvezde Maroka za 0:1, koji možete pogledati kada kliknete OVDE.

Razočarani Milan Borjan / FOTO: Tanjug/AP

Ali, to nije bila jedina muka za Milana Borjana...

 

Prenos utakmice Kanada - Maroko, kao i Hrvatska - Belgija, koje odlučuju ko će iz ove grupe proći dalje, a ko ispasti sa Svetskog prvenstva, možete da pratite uživo na portalu Novosti.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Švajcarske u petak od 20 časova po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu, koja se igra kad i Brazil - Kamerun, možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)