BAJERN NAŠAO ZAMENU ZA LEVANDOVSKOG: Heroj iz Katara pred transferom karijere (VIDEO)

Novosti online

30. 11. 2022. u 17:11

FUDBALSKI klub Bajern izgleda da je konačno našao zamenu za Robert Levandovskog.

БАЈЕРН НАШАО ЗАМЕНУ ЗА ЛЕВАНДОВСКОГ: Херој из Катара пред трансфером каријере (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

U pitanju je fudbaler Verdera i nemački reprezentativac Niklas Filkrug, koji bi trebalo da nastavi karijeru u Bavarskoj, prenose nemački mediji.

Filkrug je zablistao na Svetskom prvenstvu u Kataru, a postigao je jedini gol za svoju selekciju na meču sa Španijom (1:1) u meču drugog kola grupe E i postao heroj svoje nacije.

Nemački mediji navode da čelnici Bajerna smatraju da je napadač Verdera idealna zamena za Roberta Levandovskog, koji je u letnjem prelaznom roku pojačao Barselonu.

Filkrug (29) je nedavno produžio ugovor sa Verderom do juna 2025. godine, ali klub iz Bremena ima finansijskih problema zbog čega je spreman da proda nemačkog reprezentativca.

On je član Verdera od 2019. godine, a pre toga je igrao za Hanover, Nirnberg i Grojter Firt. Filkrug je ponikao u Verderu, a za klub iz Bremena je ove sezone postigao 10 golova na 16 utakmica.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)