SRBIJA i Kamerun su priredili dramatičan duel ljubiteljima fudbala, a naša reprezentacija je ispustila priliku da dođe do prve pobede na Svetskom prvenstvu čiji je domaćin Katar. Zato će svi sada pratiti drugi meč ove, grupe G, meč koji će mnogo toga otkriti.

Komentari (9)

Djaja

28.11.2022. 13:17

Momci,veliko hvala što ste se plasirali na SP.Jako važno takmičenje,uživali smo i bili deo planetarnog spektakla.I zato pakujte kofere,to je jedina izgledna kombinacija

Gogi

28.11.2022. 13:26

Nema drugarići ništa od toga! Kad je nama najslabija reprezentacija u grupi dala 3 komada, šta će nam švajcarci uraditi? Nego, neka lepo ovi naši dečaci pakuju kofere, i kući. Neka igraju ligu nacija, nije ovaj turnirski sistem takmičenja za nas. Imamo dunstera od selektora koji na 3:1 ne pojačava odbranu ili na 3:3 ne uvodi još jednog špica (ili 2). Nemaju naši igrači glavu, kad ti dozvoliš da sa 3:1 dođeš do 3:3.

Dragan

28.11.2022. 14:07

Ko god je gledao utakmicu video je da nase primobalerine nisu zasluzile da budu na SP. Posle vodjstva 3:1 pobeda je trebala da bude osigurana. Videli smo da su nase primobalerine, pogotovo Sergej, preplaceni i precenjeni. Za Dragana Stojkovica kao igraca nemam nista lose da kazem, kao trener nije ni za go ..... Kamerun je zasluzio da pobedi. Veoma sam zacudjen da niko nije okrivio sudiju za los rezultat. Fudbalerima ( pogetovu SERGEJU) se trba oduzeti Srpsku pasos da ne bruka Srpski fudbal i naciju.

Čekajući spasenje

28.11.2022. 15:45

Koliko god koga bi da kritikujemo, ipak moramo biti zadovoljni što smo se plasirali na Svetsko prvenstvo ,ali ruku na srce i pošteno rečeno - ekipa i njen euforični, skromnog znanja, selektor, po svim parametrima, nije dorasla za ovaj nivo takmičenja.