SVETSKO prvenstvo u fudbalu postaje sve zanimljivije, a iako je od meča Srbija - Brazil prošlo dva dana, a približili se srpski duel sa Kamerunom, a nastup "karioka" protiv Švajcaraca, selektor brazilske reprezentacije imao je šta da kaže o megdanu sa našom nacionalnom selekcijom.

Pedja

28.11.2022. 00:53

Ma kako da ne, svi su grubi osim vas. Brazil odavno nije tehnicki doteran ekipa, vec 30 godina krljaju u odbrani, probajte da se priblizite njihovom golu, pa cete videti startove. U isto vreme svi njihovi igraci, ukljucujuci i najbolje, simuliraju u svakoj prilici, uvek ce probati da isfoliraju faul, penal, da vrse pritiksa na sudije. Ovo sto se desilo da su se Nejmar i Danilo povredili je cista slucajnost. Nasi su igrali cak previse mlako, uopste nisu zustro ulazili u duele. Ne samo protiv njih, vec protiv svih treba igrati maksimalno i bez pardona. Naravno ako je faul za zuti ili crveni, svakako uvek treba dati.

Marko

28.11.2022. 06:17

Velicina jednog coveka se ogleda u svojim delima Taj nejmar je ppred dobrog i veliki licemer on ne pominje njihovu prljavu igru i ne pominje da je sebe stavio ispred celog sveta jer izvinite ja sam veliki i morate da me cekate da ja izadjem da igram Folirant

Sale

28.11.2022. 06:26

A to sto je sudija nama dao 3 zuta kartona, od kojih je mozda jedan samo bio zasluzen, to je sve ok... A videli smo takodje koliko je Nejmar fer igrac, kada gura sa ledja naseg igraca kao ciganstura obicna... i kao budite fer... da da da, kako da ne... sto ga nisu skrljali da ga penzionisu sto pre... i ovako je samo napumpana "igracina"

Ljubica

28.11.2022. 07:08

Posle zadnjeg SP, na pominjanje Nejmara i deca iz obdaništu su se na pod bacala i valjala, zato malo manje buke, jer ste odavno prepoznati kao simulatori. Zato sam uvek više Argentinu volela, jer ne kukaju samo.

Uroš

28.11.2022. 07:53

Prvo, Nejmar je mekinja, da ne kazem kilavander. Drugo, pre te famozne povrede imao je osam foliranja(cak se vidi na snimku kako ga je Tadić počastio sa par psovki zbog toga).

Silver

28.11.2022. 08:44

Zaboravio si "Tite"da osudio start Vašeg igrača kad je pogibljenim startom zamalo polomio nogu Aleksandru Mitroviću to ste zaboravili da napomenete

Dragan

28.11.2022. 11:50

Ispade kao da je neko hteo da ubije Neimara. Fudbal je muska igra u kojoj dominira snaga i brzina. U zaru borbe dolazi do contacta. Neimar pri svakom konktaktu bio on slabiji ili jaci pada kao pokosen. I ako je on jedan od najboljih igraca svojin ponasanjem stvara frustracie protivnickih igraca. Onda i necudi sto gacesce fauliraju. Setite se njegovih igara na S.P u Rusiji. Svaka utakmica od 90 min. 20 je provodio u previjanju i valjanu. I dokle je stigao Brazil. Brzo se vratio kuci. Sto se povreda tice one dolaze u zaru borbe. Sigurno nijedan igrac neide sa namerom da povredi svog protivnika.

Lara

28.11.2022. 13:09

Ma da sve vi niste agresivni, pa ovaj Neimar vec bio povredjen i sad navodno povredili su ga nasi fudbaleri, pa on je jedan od najodvratnijih igraca svih vremena, nadmeni i naduvani fudbaler....nesme niko da ga pipne odmah prekrsaj....uobrazenko jedan, a ovaj selektor sta hoce od Srbije, nijedan faul nad nasim igracima sudija nije svirao a bilo ih je....svaka cast jeste fudbalska nacija ali ovakvim vasim ispadima nema kraja.....