"NEPRIJATELJ SRBIN I SIN SVEMOGUĆEG BOGA": Oglasio se Nejmar, potkačio "orlove", ali pokazao i svoje lice...

Novosti online

26. 11. 2022. u 08:11

Fudbaler Brazila Nejmar obratio se po prvi put javnosti od vesti da ga zbog povrede neće biti do kraja grupne faze Svetskog prvenstva.

НЕПРИЈАТЕЉ СРБИН И СИН СВЕМОГУЋЕГ БОГА: Огласио се Нејмар, поткачио орлове, али показао и своје лице...

FOTO: Tanjug/AP

Član PSŽ-a će morati da zaleči desni skočni zglob na vreme za nokaut fazu nakon starta Nikole Milenkovića u porazu Srbije od "Selesaoa" rezultatom 2:0.

"Ponos i ljubav koju osećam noseći ovaj dres ne može da se objasni. Da mi je Bog dao da biram gde ću se roditi, bio bi to Brazil. Ništa mi nije dato na tacni, uvek sam morao da jurim za svojim snovima i životnim ciljevima. Nikada nikome nisam želeo zlo, a pomagao sam onima kojima je to bilo potrebno. Danas je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri i to ponovo na Svetskom prvenstvu. Povređen sam. Boleće, ali sam siguran da ću dobiti šansu da se vratim i učiniću sve da pomognem svojoj zemlji, saigračima i samom sebi. Tako dugo čekanje da bi me neprijatelj olako skrajnuo? Nikada! Ja sam sin svemogućeg Boga i moja vera je beskonačna", napisao je Nejmar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Podsetimo, Nejmar je doživeo povredu i pre osam godina godine u Brazilu kada nije mogao da pomogne svojoj selekciji da vrate dugo čekanu "boginju". Nije učestvovao u čuvenom porazu rezultatom 7:1 protiv Nemačke u polufinalu, a onda i protiv Holandije (3:0) u meču za treće mesto.

Ovoga puta su prognoze takve da ćemo ga gledati nakon grupne faze u kojoj je selekcija Titea u pol poziciji da završi na prvom mestu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)