"BLAGO SRBIMA SA SRBIMA": Da ovo znaju Piksi i "orlovi", lakše bi im pao poraz od Brazila

Nedeljko Iljukić

25. 11. 2022. u 18:47

BLAGO selektoru Srbije i njegovim igračima sa izveštačima i novinarima iz Srbije.

БЛАГО СРБИМА СА СРБИМА: Да ово знају Пикси и орлови, лакше би им пао пораз од Бразила

Printskrin: RTS

Jer, da znaju kako je izgledala konferencija za medije selekcije Argentine na kojoj se najavljivala utakmica 2. kola Mundijala sa Meksikom, možda bi shvatili koliko je blagonaklona naša „sedma sila“ u trenucima kada selekciji ne ide dobro.

Selektor Argentine Lionel Skaloni i reprezentativac Lautaro Martinez bili su prvo pod baražnom paljbom svojih novinara zbog neočekivanog i sramnog poraza od Saudijske Arabije na staru Svetskog prvenstva.

Pokušavao je selektor da se nekako iskobelja iz „čeličnog zagrljaja“ novinara, isto je pokušao i napadač „gaučosa“ i milanskog Intera, ali nije bilo šanse.

Lionel Skaloni, selektor Argentine, posle "druženja" sa novinarima pred meč s Meksikom / FOTO: Tanjug/AP

Rešetanje pitanjima u trajanju od punih 30 minuta nije prestajalo.

Meksiko je u petak pred Mesijem i ekipom. Bude li novog kiksa, biće prilično neprijatno. Na tribinama, ali i u novinama...

Kako je protekla današnja konferencija za štampu "orlova", posle sinoćnjeg poraza od Brazila, možete pročitati u posebnom tekstu "Novosti" koji vas čeka na ovom linku.

(Podsetimo, reprezentacija Srbije igra sledeći meč protiv Kameruna, u ponedeljak od 11 časova prepodne po našem, srednjoevropskom vremenu. I tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)