"DOVELI STE NAJGOREG OD NAJGORIH" Da li je Murinjo zaslužio ove reči od legende rimskog kluba i svog nekadašnjeg velikog fana?

Novosti online

06. 05. 2021. u 08:51

NISU svi srećni dolaskom Žozea Murinja na klupu Rome.

ДОВЕЛИ СТЕ НАЈГОРЕГ ОД НАЈГОРИХ Да ли је Мурињо заслужио ове речи од легенде римског клуба и свог некадашњег великог фана?

foto: EPA

Nekadašnji fudbaler gradskog rivala Lacija, Paolo di KAnio, osuo je drvlje i kamenje po Portugalcu i u svom stilu poručio Romi: "Doveli ste najgoreg od najgorih"!

- Razumem da vam je bilo potrebno veliko ime, ali to je kao da ste doveli igrača koji je gotov. Murinjo je samo hteo posao sa novcem, dobio je treći otkaz u četiri godine, bio je izbačen gde god je bio zbog njegovog karaktera, a i pre toga je to bilo sve u čemu je dobar - to što je imao karakter - nastavio je

Di Kanio je potom nastavio svoju paljbu po Murinju.

- On čak više ne igra ni fudbal, on igra anti-fudbal. Možda ćete uživati u njegovim konferencijama za medije, ali da vam kažem - da rekonstruišete tim, on je najgori kojeg ste mogli da dovedete. I to kažem kao neko ko je do pre sedam godina bio veći fan Murinja nego čak i Pepa Gvardiole - zaključio je kontroverzni Di Kanio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)