"MOŽE DA BIRA, ŽELI U ZVEZDU" Menadžer Aleksandra Dragovića, Milan Dudić, za "Novosti"

Z. ĆOROVIĆ

23. 04. 2021. u 22:00

JOŠ malo fali da Zvezda izvuče bingo i dovede vrhunsko pojačanje. Poznati defanzivac Aleksandar Dragović (30) je blizu odluke da karijeru nastavi na "Marakani", ali još nije potpisao ugovor kao što su mnogi preneli.

МОЖЕ ДА БИРА, ЖЕЛИ У ЗВЕЗДУ Менаџер Александра Драговића, Милан Дудић, за Новости

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL/POOL

Ovo je u razgovoru za "Novosti" istakao Dragovićev menadžer Milan Dudić i potvrdio da se defanzivac Leverkuzena vratio u Nemačku zadovoljan i pun utisaka posle razgovora sa rukovodiocima crveno-belih i stručnim štabom.

- Imali smo lep i prijatan sastanak sa Zvezdinim čelnicima Terzićem i Mrkelom, a trener Stanković je pre svega Dragoviću prezentovao sportski deo i kako vidi njegovu ulogu u timu. Sve je proteklo u super atmosferi, Aleksandru se sve to svidelo. Međutim, još ništa nije gotovo, kao što su mediji brzo objavili. Ipak se radi o velikom imenu i ovakvi poslovi ne mogu da se završe na jednom sastanku. Neophodno je da se dogovore još neki detalji i pregovori će se nastaviti sledeće nedelje. Zasada sve ide u dobrom pravcu - istakao je Milan Dudić, bivši igrač crveno-belih i reprezentativac, a sada uspešan fudbalski agent.

ZADOVOLjNI Dragović i Dudić u Beogradu/FOTO: Privatna arhiva

Dragoviću ističe ugovor sa Leverkuzenom i već ima vrhunske ponude Trabzona, jednog kluba iz Rusije i sa Bliskog istoka, ali ga srce vuče ka Beogradu i "Marakani".

- Dobro se zna da je Aleksandrov dečački san da zaigra za Zvezdu, za nju navija odmalena. Sada je u zenitu karijere i može da bira gde da ide. Ponude su finansijski jače od Zvezdinih, ali je i njena izuzetno korektna. To je njemu bitno i sve ide ka tome da će ispuniti svoju veliku želju, jer mu novac nije u prvom planu, a klubove sa istoka moći će da bira i posle dve ili tri godine, jer mu na "Marakani" cena neće pasti.

I PRIJOVIĆ U BEOGRADU

DRUGO veliko Zvezdino pojačanje se takođe dobro "krčka". Napadač Aleksandar Prijović (31) je stigao u Beograd na završne pregovore sa crveno-belima. Iako sa Al Itihadom ima ugovor do sledeće godine, već je najavljeno da će ga raskinuti, pa bi od leta mogao da bude još jedan veliki adut na Zvezdinom put ka eliti.

Naš najtrofejniji klub ima retku priliku da dovede proverenog bundesligaškog igrača koji bi bio kapitalno pojačanje u novom napadu na Ligu šampiona.

- Ukoliko Dragović dođe u Zvezdu, to bio bio i njen vrhunski marketinški potez, sigurno će joj porasti međunarodni rejting. Nije mala stvar kada u Srbiju stigne igrač sa Zapada, odnosno iz najjače nemačke lige. Aleksandar je vrhunski profesionalac koji živi za fudbal. Pametan je momak, odlično govori srpski i veliki je radnik. Nikada ga nije zanimao noćni život i sigurno ga nećete viđati na splavovima.

SA AUSTRIJOM NA EP

ALEKSANDAR Dragović je Srbin rođen u Beču i trenutno je jedan od stubova reprezentacije Austrije za koju je odigrao 87 utakmica. Sa ovom selekcijom nastupaće i na Evropskom prvenstvu ovog leta, a rivali u grupi su mu Holandija, Ukrajina i Severna Makedonija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima